5 ερωτικές αλήθειες

Γράφει η Βέρα Ι.Φραντζή

6c33b4689d94b6894aa79635ceac1083

1. Όταν είσαι ερωτευμένος, η οντολογία της ύπαρξής σου περιορίζεται και συγχρόνως διευρύνεται σε αυτή την ιδιότητα. Η προσωποκρατία ισοπεδώνεται και απλώς φέρεις την ουσία των εγκεφαλικών διεργασιών που παράγονται αναλόγως με την απόσταση που δημιουργείται ανάμεσα σε εσένα (τον ερωτευμένο) και τον δέκτη αυτού του κατάκοπου συναισθήματος.

Παύεις να είσαι οτιδήποτε άλλο. Δεν είσαι αρσενικό ή θηλυκό. Δεν είσαι νέος ή γέρος. Δεν είσαι πλούσιος ή φτωχός. Δεν είσαι επιστήμονας ή χειρονάκτης. Δεν είσαι μαλθακός ή αλαζονικός. Δεν είσαι όχημα ή σταθμός. Η λατρεία προς το άλλο πρόσωπο μεταθέτει το ενδιαφέρον από τον δικό σου εαυτό προς τον άλλον και διαπιστώνεις πως δεν ακους τη φωνή του μυαλού σου ως προγραμματιστή των κινήσεών σου και των αποφάσεών σου, αλλά ως παρακλάδι του άλλου που υποταγμένος δέχεσαι την καμπυλότητα του σώματός τους κάτω από το πελώριο ανάστημα του προσώπου που ερωτεύεσαι.

Αρκετοί λένε πως έχασαν τον εαυτό τους με κάποιον έρωτα ή πως τους «κατέστρεψε τη ζωή». Λένε πως ο έρωτας δεν είναι αλτρουϊστικό συναίσθημα και ουσιαστικά ικανοποιεί τον ίδιο μας τον εαυτό -μία αυτοεπιβεβαίωση μέσω της αποδοχής τους από το άλλο πρόσωπο.

Και όμως. Οι σκέψεις για το άλλο άτομο είναι τόσο συγκεντρωτικά ανυποχώρητες που δεν αφήνουν περιθώρια για ψόγους περί ιδιοτελών κινήτρων. Ο έρωτας είναι μια τόσο καλοκουρδισμένη στοχοπροσήλωση σε έναν έξω από τον εαυτό σου «είναι» που δημιουργεί τέτοιες ανυπέρβλητες διαταραχές στην ηρεμία του όντος που μόνο ανιδιοτελές πρόσημο έχει.

2. Όταν χωρίζεις με κάποιον και δεν αποφασίσετε σε κάποια κοινή εκδοχή για αυτήν την κατάσταση, τότε ευτυχώς που χωρίσατε.

Αν ο άλλος βρίσκεται σε τέτοια άρνηση να ξεκαθαρίσει στη σκέψη τους το μερίδιο της ευθύνης και να διαπιστώσει τους αληθινούς λόγους και τις αιτίες, τότε είναι η πρώτη φορά που το «ευτυχώς που χωρίσατε» πραγματολογικα μπορεί να σταθεί ως πρόταση δίχως άλμα συλλογιστικής διαδικασίας.

3.Μια γυναίκα μπορεί να ζήσεις χωρίς την ύπαρξη ενός πέους. Ως εκ τούτου, το μέγεθος δεν μετράει. Η εικόνα, όμως, ενός μεγάλου, ανδρωμένου, μυώδους πέους λειτουργεί μόνο ενθαρρυντικά για την διαδικασία της σεξουαλικής διάθεσης.

4.Η φιλολογία της σχέσης είναι αυτό το καρίκευμα που διατηρεί μια υγιής μακροχρόνια σχέση.

Το σεξ είναι η συναισθηματική ασφάλεια που δημιουργείται μέσω της επαφής των σωμάτων των συντρόφων.

5. Το γυναικείο σώμα είναι ένας άκρως προικισμένο σώμα να δεχτεί τα ερεθίσματα της ερωτικής επαφής. Οι γυναίκες είναι πολύ τυχερές που έχουν στήθος, γιατι έχουν μια επιπλέον αδιαμφισβήτη ερωτική ζώνη, εντελώς ευαίσθητη και λειτουργική για το σεξ. Ό,τι κατανοεί και χωνεύει το στήθος μέσω της σεξουαλικής συνέρευσης δεν μπορεί κανένα άλλο μέρος του σώματος να το διαισθανθεί και να το εκδηλώσει όσο το γυναικείο στήθος.

Μπορεί να μην έχουμε εξωτερική εκδήλωση της καύλας, αλλα μέσω του στήθους δηλώνουμε μια ανώτερη δύναμη που έχει οργανικά το κορμί των γυναικών έναντι των αρσενικών.

Κάνουμε πιο έξυπνα σεξ, γιατι εκλύουμε τελικά περισσότερη ενέργεια από δύο τουλάχιστον σημεία. Ίσως για αυτό λιγότερο ζωώδη από ότι ένας άνδρας.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s